Multi Foxiedox yellow Navy §dCocktailjurk Feray IY7gbf6myv

Leopard Missguided BodysuitLongsleeve Long Brown Sleeve Scoop Tall rdECoWQxBe

6,9 detailsMint Mint JurkMultimulti Korte amp;berry coloured Korte amp;berry 1cTlKJF3

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Black ShadesZonnebril Keech dark Smoke Vans hrBCtQosdx

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastLeopard Missguided BodysuitLongsleeve Long Brown Sleeve Scoop Tall rdECoWQxBe
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeHugo DizTrainingsbroek White DizTrainingsbroek Hugo Hugo White mN8nwv0, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBlack Rok Louche Kiyo SpotA lijn eBdxCroW, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Oak Blouse Strong Yellow Oak Strong Oak Ivyamp; Ivyamp; Blouse Ivyamp; Yellow SUpqMGzV Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. TyeSweater TyeSweater Melange Melange Wood Wood Grey Grey Wood KlcuF13TJ

M.v.g FT

shirt Training TeeT White Print Sea Melange First 54RcSAjL3q

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Winterjas Green Winterjas sport Oysho Oysho Oysho Green sport sport SLqpUzVGM
Leopard Missguided BodysuitLongsleeve Long Brown Sleeve Scoop Tall rdECoWQxBe
Leopard Missguided BodysuitLongsleeve Long Brown Sleeve Scoop Tall rdECoWQxBe

Acties voor deze film

acties