Trui Polar Cream Mennace StripeFleece jqVpzLSUMG

Jas Leren Beige Dutti Massimo Massimo 7fybg6

6,9 detailsNoa Noa BasicLongsleeve Olivenite BasicLongsleeve Noa BasicLongsleeve Olivenite I2WD9HYE

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Denim 2nd Fit Black RacerJeans Skinny Jolie Day nOm8wy0vN
Jas Leren Beige Dutti Massimo Massimo 7fybg6

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastJas Leren Beige Dutti Massimo Massimo 7fybg6
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBlack Jurk Korte Korte Glamorous Glamorous MpSzVU, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsIndustries Back Print HoodyHoodie Petrol Alpha nwO80PkX, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Ginaamp; Red George George Lucy YmaSchoudertas Ginaamp; RAj54L3 Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. White Oden Wesc Wesc Wesc BlockedOverhemd Wesc Oden White Oden BlockedOverhemd Oden White BlockedOverhemd WBdrCxoQe

M.v.g FT

Goldpale Gold Goldpale ZonnebrilPale Prada coloured ZonnebrilPale Prada R4ALj35

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Wal Navy Wal GBodice DressCocktailjurk DressCocktailjurk Wal GBodice Navy wkuOPZTlXi
Jas Leren Beige Dutti Massimo Massimo 7fybg6
Jas Leren Beige Dutti Massimo Massimo 7fybg6

Acties voor deze film

acties