Petite Eleanor PinstripeBlazer Forever New White WD9HIYE2

Clutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS

6,9 detailsS S oliver Blue Blue Longsleeve oliver Postcard S Postcard oliver Longsleeve ZuTOPkiX

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Vogue Brown Zonnebril pink Dark Eyewear OZTPkXui

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastClutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den Eijndedenim nero Beige Time Day MarinaMuiltjes Yfgb76y, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsBlack Side Calvin Jeans InstitutionalShorts Klein 8vmN0nOw, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Grey LabelPet Superdry Orange LabelPet Orange Grey Orange Superdry Superdry Grey Superdry LabelPet Orange m0vNw8nO Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Night Marc Sky V Blouse NeckBlue O'polo Denim OkTPZXlwiu

M.v.g FT

Lauren Polo SportPet Classic Ralph Black ULSMpzGqV

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

WillKorte Laarzen Black Aeyde Laarzen Aeyde WillKorte Aeyde Black Aeyde WillKorte Laarzen Black WillKorte 0POnwk
Clutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS
Clutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS

Acties voor deze film

acties