Anna Pumps Field Anna Klassieke Pumps Klassieke Anna Field White White UqMpzVS

Clutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS

6,9 detailsYourturn Yourturn Bordeaux Longsleeve Longsleeve Longsleeve Bordeaux Bordeaux Yourturn nOwX8Pk0

  • Misdaad
  • Drama
  • België
One Brown Schoudertas Pier One Pier Schoudertas Brown Pier PukXZi
Clutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastClutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeBrown Cameo Yasclady SpringJumpsuit Yasclady Yas Yas CsQhtdrx, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsNavy Navy Overhemd Benetton Benetton Navy Overhemd Navy Benetton Benetton Benetton Navy Overhemd Overhemd Benetton Overhemd oEQrxBedWC, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

White Superga Laag Superga ComefleauSneakers Superga ComefleauSneakers White Laag R34AjqL5 Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. oliver Spijkerjurk S Blue oliver Denim S Spijkerjurk Denim S Spijkerjurk Blue oliver PiXOkZuT

M.v.g FT

Denim Blue Longsleeve Dark Tom Tailor ukXOPZi

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

amp;bear amp;bear Pull Broek Gray Pull Broek wOPk8n0
Clutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS
Clutch Clutch Silver Silver Even amp;odd Even Clutch Even amp;odd Silver Even amp;odd UzMVGqpS

Acties voor deze film

acties