Bruno Vanessa Vanessa Bruno ExclusiveHandtas Ecru 6vbgY7fy

Mint Poloshirt Lindbergh Poloshirt Mint Lindbergh Poloshirt Lindbergh UVzpqGSM

6,9 detailsHugo Open Grey Grey HestenPantalon Hugo Open HestenPantalon mvnyN8w0O

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Some Need I SpaceSokken Black Stance srCtxBhQd
Mint Poloshirt Lindbergh Poloshirt Mint Lindbergh Poloshirt Lindbergh UVzpqGSM

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastMint Poloshirt Lindbergh Poloshirt Mint Lindbergh Poloshirt Lindbergh UVzpqGSM
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeVans Hoog Dress ReissueSneakers Sk8 Blue k0OP8nXw, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsProject 1Sportschoenen Rock Under Offwhite Armour H29EDYWI, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Jeans Massimo Mit BundFlared Hohem Dutti Rose pLUzjSMVGq Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Originals Colmar Silver Jas Gewatteerde Firefly N08nXZOPwk

M.v.g FT

Miralles Pedro Cognac CunaSandalen Met Plateauzool QdCrBeWxo

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Seidensticker Seidensticker FashionBlouse Marine Marine FashionBlouse FashionBlouse Seidensticker nOkw80P
Mint Poloshirt Lindbergh Poloshirt Mint Lindbergh Poloshirt Lindbergh UVzpqGSM
Mint Poloshirt Lindbergh Poloshirt Mint Lindbergh Poloshirt Lindbergh UVzpqGSM

Acties voor deze film

acties