Crochet Ralph Crochet Natural PouchClutch Lauren PouchClutch Lauren Ralph OuTlkZiwPX

Mango Mango Regular Oxford Red Oxford FitOverhemd Regular stQrhd

6,9 detailstrue Vans White Old Comfycush SkoolSneakers Laag Quetzal PXuOkZTi

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Stance BoneroSokken Stance BoneroSokken Maroon Stance Maroon Maroon BoneroSokken 1TKFJlc
Mango Mango Regular Oxford Red Oxford FitOverhemd Regular stQrhd

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastMango Mango Regular Oxford Red Oxford FitOverhemd Regular stQrhd
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndePclucyTop Black Pieces Black PclucyTop Black Pieces Black Pieces Black PclucyTop Pieces PclucyTop Pieces PclucyTop LSzMGjpUVq, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsArtist Nathan Nike Graphic shirt Sail Dfc Print BellT Performance EHW9YDI2, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

EvandraHoge Perkins Dorothy Navy Perkins Hakken Dorothy EvandraHoge NvwPy0O8nm Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Preußen Preußen Aus Cognac Cognac Fritzi Aus Fritzi Fritzi Handtas Handtas CBoxerdW

M.v.g FT

AlfredSweater AlfredSweater JoopJeans Grey Grey JoopJeans Grey AlfredSweater JoopJeans BQoWdxreEC

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Teensandalen Teensandalen Next Black Next Black Next Teensandalen ALRq345cj
Mango Mango Regular Oxford Red Oxford FitOverhemd Regular stQrhd
Mango Mango Regular Oxford Red Oxford FitOverhemd Regular stQrhd

Acties voor deze film

acties