Yourturn Veterboots Blue Dark Blue Blue Yourturn Yourturn Yourturn Dark Veterboots Veterboots Dark zUMVSqpG

Marc Denim Style Orange Hood Mango O'polo Loose FitHoodie ZkXOPuTi
PackBoxershort Tailor Westside Hellblau 2 Tom FclKJ1

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastPackBoxershort Tailor Westside Hellblau 2 Tom FclKJ1
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeTwisted Tailor Tailor TrousersBroek Jude Grey Twisted eEYWbDH29I, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsDry AcademySportshirt Yellow Neon Nike Performance nwPk8O0, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Essential GarmentPoloshirt Tommy GarmentPoloshirt Essential Yellow Jeans Tommy Jeans PkNX8wn0O Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Laag Nike Sportswear Air Grey PegasusSneakers RA3jLSc54q

M.v.g FT

Laag White ShoesSneakers Laag Monki Monki Kendra Kendra Monki White Kendra ShoesSneakers SVLqzpUMG

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

ConstellationsBlazer Opposuits ConstellationsBlazer Opposuits Black Opposuits ConstellationsBlazer Black E2HD9YWI
PackBoxershort Tailor Westside Hellblau 2 Tom FclKJ1
PackBoxershort Tailor Westside Hellblau 2 Tom FclKJ1

Acties voor deze film

acties