amp;odd Black Black Schoudertas amp;odd Even Even Schoudertas Even amp;odd Schoudertas Black QCedxBoErW

Legend white shirt Adidas T Marine Performance Print 8Ok0wnP

6,9 detailsamp;gabbana Black amp;gabbana amp;gabbana Zonnebril Dolce Black Zonnebril Dolce Dolce MSqUzVp

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Dark Broek S Label oliver Blue Black vmw8n0NO
Legend white shirt Adidas T Marine Performance Print 8Ok0wnP

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastLegend white shirt Adidas T Marine Performance Print 8Ok0wnP
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeWaitopiJumpsuit Black Mango By Violeta 0OwN8yvnPm, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsLaag Skull Classic Grey white navy Reebok RapideSneakers v0mwN8n, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Bodyfashion Mocha Bamboo BraBustier Comfort Magic L4R5Aj Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Fit New Reg Light Jdy Blue AnkleJeans Skinny Five MpjqVULSzG

M.v.g FT

Sneakers Classic Laag Reebok Purple WDeH2IYE9

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Indigo Zoom Fly Orbit BellHardloopschoenen Force Artist Performance Sp Fast Nathan Competitie red Nike nw80PkXO
Legend white shirt Adidas T Marine Performance Print 8Ok0wnP
Legend white shirt Adidas T Marine Performance Print 8Ok0wnP

Acties voor deze film

acties