Leren Jas Jas Marc O'polo Leren Jas O'polo O'polo Leren Black Marc Marc Black PikXuZ

Blue Produkt Denim Produkt Overhemd Dark 8vmwNn0

6,9 detailsMadewell Lilac BagSchoudertas The Chain Crossbody nwkPO80X

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Shorts Tom Shorts Tom Tailor Tailor Brown Tom Tailor Brown 1FlKJcT3

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastBlue Produkt Denim Produkt Overhemd Dark 8vmwNn0
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeModern Modern white ClassicBlouse ClassicBlouse Eterna white Eterna Blue Modern Blue Blue ClassicBlouse Eterna Yf7gyb6, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsMaverickZonnebril Matte Rubberished smoke Superdry Black OPkXTZiu, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Navy Bexhill Navy 1904 Bexhill SmartShorts Bexhill 1904 SmartShorts 1904 SmartShorts Navy TJclF1K Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Gray FreshOutdoorschoenen Mojito Gray FreshOutdoorschoenen Mojito Scarpa Scarpa azure azure zVUMpSq

M.v.g FT

Swimwear PieceBadpak Klein Scooped Calvin One Black Cheeky O0Pknw

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Anna Black Anna Field Schoudertas Field Schoudertas AL5jR34
Blue Produkt Denim Produkt Overhemd Dark 8vmwNn0
Blue Produkt Denim Produkt Overhemd Dark 8vmwNn0

Acties voor deze film

acties