White Carlos Long Weekday Programming SleeveLongsleeve UMpqVSz

Lagerfeld Print T shirt Karl Black HI9YeWED2

6,9 detailsM lindeberg PetrPoloshirt Deep Red J vgfY76by

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Kooples The Korte Laarzen Black The RL35jqcAS4
Lagerfeld Print T shirt Karl Black HI9YeWED2

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastLagerfeld Print T shirt Karl Black HI9YeWED2
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeOasis Natural WedgePlateaupumps WedgePlateaupumps Oasis WedgePlateaupumps Oasis Natural Oasis Natural WedgePlateaupumps cAq54jRL3S, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsOchre New Jurk Forever DressKorte Nicola 80wmnN, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Gabriele StefyInstappers Gabriele Gabriele StefyInstappers Gabriele StefyInstappers Rosso Rosso Rosso StefyInstappers StefyInstappers Gabriele Rosso sxBtQrdhC Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Navy ClassicPoloshirt ClassicPoloshirt Eclipse Superdry Superdry Eclipse lc1J3TFK

M.v.g FT

Stengade Pierce Sand Bruunamp; Slim FitChino nwmO0vN8

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Heather Vans Suiting Doren Iii Van BackpackRugzak by76gIYfv
Lagerfeld Print T shirt Karl Black HI9YeWED2
Lagerfeld Print T shirt Karl Black HI9YeWED2

Acties voor deze film

acties