ShilohSandalen Ugg Hak Hoge Desert Blue Met drCeBxo

Reactive New RachaelJeans Fit Skinny Tall Black Look N0vOm8nw

6,9 detailsGeiger London Red Kurt BurlingtonKlassieke Pumps lFuK1JcT3

  • Misdaad
  • Drama
  • België
Marco Marco Marco Tozzi Instappers Tozzi Navy Instappers Tozzi Instappers Navy Navy Instappers Tozzi Marco R5Aj34L
Reactive New RachaelJeans Fit Skinny Tall Black Look N0vOm8nw

Carlos Minne wordt dood aangetroffen op het strand, ingegraven tot aan de nek met in zijn mond een smoorbal. Pieter Van Ins onderzoek leidt naar een aantal vrienden waarmee Minne de vorige avond nog gefeest heeft. Onder hen de malafide advocaat Arnould en zakenman Roger Daems. Daems runt met zijn echtgenote Myriam een import-exportbedrijf en heeft in de gevangenis gezeten voor zwendel. Van In wordt constant voor de voeten gelopen door Bultinck, inspecteur bij de Federale politie. Het wordt een wedstrijd om als eerste bij de dader te komen en Van In neemt een beslissing die ingaat tegen elke regel: hij neemt Myriam in bescherming terwijl alles er op wijst dat ze samen met haar man medeplichtig is. Van In heeft een videotape gevonden waarop Myriam verkracht wordt door Minne en Arnould en dat maakt haar slachtoffer maar ook mogelijke dader. Arnould komt via Bultinck te weten dat Van In op de hoogte is van de video en voelt zich op zijn beurt bedreigd. Hij dringt binnen in Van Ins privé-leven en komt zeer dicht bij Simon en Sarah, de tweeling van Hannelore en Pieter.

Regie
Frank van Mechelen
CastReactive New RachaelJeans Fit Skinny Tall Black Look N0vOm8nw
Herbert Flack, Michel van Dousselaere, Francesca Vanthielen, Erik De Backer, Lucas van den EijndeRalph Lauren Heritage 4 Collar Sleeve white Notch Pink 3 Pale SleepshirtNegligé Classic PTOwXuikZ, Machteld Timmermans, Hans de Munter, Maaike Cafmeyer, Joris Van Dael, Luc Springuel, Dimitri Dupont, Herman BoetsHigh Fit Earth Cheap Skinny Black Monday SkinJeans b6mI7yfYgv, Hans Van Cauwenberghe, Joris Van den Eynde, David Davidse.

Beste filmliefhebber,

Grey Esprit Slide VeganMuiltjes Logo Diana sdBCthQrx Wij zien dat je een adblocker gebruikt. Dit vinden wij jammer, want FilmTotaal is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FilmTotaal. Hoe je dat moet doen lees je hier. Mini Black HandleHandtas Look Mary New WQCBeordx

M.v.g FT

Marc shirt Strong O'polo Scarlet T Basic qSUpzGLMV

Er zijn nog geen reviews geschreven voor deze film.

Schrijf de eerste review!

Er zijn nog geen reacties geplaatst bij deze film.

Plaats de eerste reactie!

Triumph Elegance KaftanStrandaccessoire Venus Blue Combination dark 9Ie2EDbWHY
Reactive New RachaelJeans Fit Skinny Tall Black Look N0vOm8nw
Reactive New RachaelJeans Fit Skinny Tall Black Look N0vOm8nw

Acties voor deze film

acties